Saradnja za sretne trenutke: Promocija domaćih proizvoda uz Klas Sarajevo i AC FOOD u vrtiću “Bulbuli”

✨ U svrhu promovisanja domaćih proizvoda i pružanja radosti najmlađima, Klas Sarajevo i AC FOOD udružili su snage kako bi unijeli radost u vrtić “Bulbuli”. Ova inovativna saradnja obuhvata interaktivne aktivnosti u vrtiću, gdje su maskote postale najbolji prijatelji mališanima.

✨ Djeca su uživala u nezaboravnim trenucima druženja s maskotama, posebno kada su im one podijelile slatki Sarko rolatić i nježni Maza krem, proizvode napravljene s ljubavlju od strane Klas Sarajevo i AC FOOD. Ovi proizvodi predstavljaju vrhunski spoj kvaliteta i tradicije.

✨ Osim što su mališani uživali u ukusnim poslasticama, ova inicijativa ima za cilj podsticanje svijesti o važnosti podrške domaćim proizvođačima. Kroz ove aktivnosti, želimo razvijati ljubav prema lokalnim brendovima već od najranijih godina.  

✨Saradnja Klas Sarajevo i AC FOOD-a sa vrtićima predstavlja korak ka zajednici koja cijeni tradiciju, kvalitet i sretne trenutke. Uz Sarko rolatiće i Maza kreme, ova saradnja će ostaviti dugotrajan osmijeh na licima djece i podsjetiti nas na važnost podržavanja onih koji čine našu zajednicu posebnom.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti