Saradnja za sretne trenutke: Promocija domaćih proizvoda uz Klas Sarajevo i AC FOOD u vrtiću “Višnjik”

💫 U cilju promocije domaćih proizvoda i stvaranja veselih trenutaka za najmlađe, Klas Sarajevo i AC FOOD udružuju snage kako bi donijeli radost u vrtić “Višnjik”. Ova inovativna saradnja obuhvata interaktivne aktivnosti u vrtiću, gdje su maskote postale najbolji prijatelji mališanima.

💫 Djeca su imala priliku uživati u nezaboravnim trenucima druženja s maskotama, a posebno su bila oduševljena kada su im maskote podijelile slatki Sarko rolatić i nježni Maza krem. Ovi proizvodi, s ljubavlju pripremljeni od strane Klas Sarajevo i AC FOOD, predstavljaju vrhunski spoj kvaliteta i tradicije.

💫  Osim što će mališanima uživati u ukusnim slasticama, ova inicijativa ima za cilj podsticanje svijesti o važnosti podrške domaćim proizvođačima. Kroz ove aktivnosti, želimo razvijati ljubav prema lokalnim brendovima već od najranijih godina, istakla je Indisa Klino, odgovorna odgajateljica vrtića “Višnjik”.

💫  Saradnja Klas Sarajevo i AC FOOD-a sa vrtićima predstavlja korak ka zajednici koja cijeni tradiciju, kvalitet i sretne trenutke. Uz Sarko rolatiće i Maza kreme, ova saradnja će ostaviti dugotrajan osmijeh na licima djece i podsjetiti nas na važnost podržavanja onih koji čine našu zajednicu posebnom.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti