Zima u vrtiću “Višnjik”: Razvoj kreativnosti i spretnosti kroz snježne čarolije

❄️ U čarobnom okruženju dječjeg vrtića, zima je doba kada se igra pretvara u nezaboravno iskustvo razvoja i učenja. Kroz inovativne pristupe, kao što su aktivnosti na snijegu, eksperimenti sa snijegom, vodom i ledom, te pozorišna predstava s pahuljicama u glavnim ulogama, djeca se ne samo zabavljaju, već i istražuju, uče i razvijaju ključne vještine.

☃️ Ove aktivnosti otkrivaju tajne očaravajućih trenutaka zimskih radosti i učenja u vrtiću, gdje se svaki snježni pahuljičasti trenutak pretvara u priliku za rast i razvoj naših najmlađih.

🌨️ U sklopu teme “Vremenske promjene i pojave”, uspješno smo proveli raznolike aktivnosti koje potiču dječju radoznalost i kreativnost. Posebno ćemo istaknuti nezaboravne trenutke koje smo doživjeli kroz igre na snijegu, interaktivnu pozorišnu predstavu “Dvije pahuljice” te uzbudljiv eksperiment s vodom, snijegom i ledom. Svi ti doživljaji su potaknuli dječju maštu i istraživački duh, čineći učenje o vremenskim pojavama jedinstvenim i zabavnim iskustvom, istakle su Indisa Klino i Senada Bikić,  odgajateljice vrtića “Višnjik”.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti