Dani dječije radosti: Radost, smijeh i nezaboravni trenuci u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“ IV dio

✨ Dolazak Nove godine uvijek nosi sa sobom posebnu magiju, ali u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“, radost i smijeh dobijaju poseban ton uoči Dana dječije radosti. To je vrijeme kada se na licu svakog mališana rađa osmijeh, kada srce zaigra od radosti, a cijelo dijete odiše srećom i zadovoljstvom. Dan dječije radosti postaje prilika za nezaboravne doživljaje, druženje, i naravno, darivanje.

🎉 U svim vrtićima JU “Djeca Sarajeva”, ovo posebno vrijeme obilježeno je raznovrsnim aktivnostima koje su priredili odgajatelji, a koje ostavljaju neizbrisive uspomene, šireći radost među najmlađima.

🎁 Neka ova Nova godina bude popločana osmjesima i nezaboravnim trenucima, ispunjavajući djetinjstvo svakog mališana s radošću, igrom i čarolijom.

💕  S posebnom toplinom, želimo da djeca odrastaju s ljubavlju, radošću i saznanjem, te da svaki trenutak bude ispunjen čudima i otkrićima za svu djecu JU „Djeca Sarajeva“.

🎄 Sretna Nova 2024. godina!

Vrtići: „Dječiji Grad“, „Trešnjica“, „Žubor“

✨  Vrtić „Dječiji Grad“

Povodom obilježavanja Dana dječije radosti u vrtiću „Dječiji Grad“, odgajatelji su pripremile za mališane dvije odgojne grupe u petoj godini života nezaboravan doživljaj. Zajedno s mališanima odgajatelji Ognjenka Mikavica – Merima Homarac i Amela Šemić – Jasmina Magoda  izvele su Novogodišnja predstavu. Specijalni gosti su bili roditelji koji su učestvovali u jednoj plesnoj tačci.

✨ Vrtić „Trešnjica“

Povodom obilježavanja Dana dječije radosti u vrtiću “Trešnjica”  upriličen je maskenbal i druženjem s Kiketom. Djeca su uživala u lijepim i kreativnim maskama, pjesmi, plesu i novogodišnjim paketićima.

✨ Vrtić „Žubor“

Povodom obilježavanja Dana dječije radosti u vrtiću „Žubor“ organizovana je predstava za djecu pod nazivom „Mala snježna priča“. Djeca su uživala u predstavi, dodjeli novogodišnjih paketića i druženju. Djed Mraz je izmamio na njihova lica posebne osmijehe , te je vrtićem zavladala radost i neizmjerna dječija sreća. Uz igre, muziku i ples djeca su se zabavila i podijelila svoje najljepše novogodišnje želje.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti