Dani dječije radosti: Radost, smijeh i nezaboravni trenuci u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“ III dio

✨ Dolazak Nove godine uvijek nosi sa sobom posebnu magiju, ali u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“, radost i smijeh dobijaju poseban ton uoči Dana dječije radosti. To je vrijeme kada se na licu svakog mališana rađa osmijeh, kada srce zaigra od radosti, a cijelo dijete odiše srećom i zadovoljstvom. Dan dječije radosti postaje prilika za nezaboravne doživljaje, druženje, i naravno, darivanje.

🎉 U svim vrtićima JU “Djeca Sarajeva”, ovo posebno vrijeme obilježeno je raznovrsnim aktivnostima koje su priredili odgajatelji, a koje ostavljaju neizbrisive uspomene, šireći radost među najmlađima.

🎁 Neka ova Nova godina bude popločana osmjesima i nezaboravnim trenucima, ispunjavajući djetinjstvo svakog mališana s radošću, igrom i čarolijom.

💕  S posebnom toplinom, želimo da djeca odrastaju s ljubavlju, radošću i saznanjem, te da svaki trenutak bude ispunjen čudima i otkrićima za svu djecu JU „Djeca Sarajeva“.

🎄 Sretna Nova 2024. godina!

Vrtići: „Biseri“, „Lužani“, „Višnjik“

✨ Vrtić „Biseri“

Dan dječije radosti u vrtiću „Biseri“ obilježen je  predstavom Želja za Deda Mraza, u kojoj su glumile odgajateljice: Maša Golubović – Deda Mraz, Selma Sokolović- Šnjezana, Zumreta Đuzo – Pepeljuga,  Ana Granzov  – Crvenkapica  i  Azra Buljušmić – Medo. Potom su djeca dobila paketiće, fotografisali se s Deda Mrazom, plesali i pjevali. Bilo je lijepo i zanimljivo, uz jako lijepu dekoraciju, na koju smo svi jako ponosni.

Novogodišnje želje

https://youtu.be/SwAxog7JdZY

✨ Vrtić „Lužani“

Dan dječije radosti u vrtiću „Lužani“ za mališane iz dvije mješovite grupe obilježen je  predstavom „Novogodišnja bajka“, u kojoj su glumile Aida Hubijar – Šišić,  Alma Kurić, Meliha Đajić, Sumeja Bećirović – Veljković i Senada Ledina  u kojoj su djeca neizmjerno uživala kao i u podjeli paketića.

Vrtić „Višnjik“

Dan dječije radosti u vrtiću „Višnjik“ krunisan je Novogodišnjim maskenbalom, druženje s Deda Mrazom i podjelom paketića. Mališani su uživali u pjesu  pod maskama svojih omiljenih likova. Posebna čar ovog maskenbala je što su se djeci pridružili roditelji, koji su sa svojim mališanima podijelili ove nezaboravne trenutke.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti