Dani dječije radosti: Radost, smijeh i nezaboravni trenuci u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“ II dio

✨ Dolazak Nove godine uvijek nosi sa sobom posebnu magiju, ali u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“, radost i smijeh dobijaju poseban ton uoči Dana dječije radosti. To je vrijeme kada se na licu svakog mališana rađa osmijeh, kada srce zaigra od radosti, a cijelo dijete odiše srećom i zadovoljstvom. Dan dječije radosti postaje prilika za nezaboravne doživljaje, druženje, i naravno, darivanje.

🎉 U svim vrtićima JU “Djeca Sarajeva”, ovo posebno vrijeme obilježeno je raznovrsnim aktivnostima koje su priredili odgajatelji, a koje ostavljaju neizbrisive uspomene, šireći radost među najmlađima.

🎁 Neka ova Nova godina bude popločana osmjesima i nezaboravnim trenucima, ispunjavajući djetinjstvo svakog mališana s radošću, igrom i čarolijom.

💕  S posebnom toplinom, želimo da djeca odrastaju s ljubavlju, radošću i saznanjem, te da svaki trenutak bude ispunjen čudima i otkrićima za svu djecu JU „Djeca Sarajeva“.

🎄 Sretna Nova 2024. godina!

Vrtići: „Iskrica“, „Razigrani dani“, „Vrapčić“

 

Vrtić „Iskrica“

Dan dječije radosti u vrtiću „Iskrica“ obilježen je Novogodišnjom predstavom s lutkama marionetama, ginjol lutkama, plošnim lutkama.

Vrtić „Razigrani dani“

Dan dječije radosti u vrtiću „Razigrani dani“ protekao je u veseloj i prazničnoj atmosferi. Djeca su uživala u mađioničarskoj predstavi,maskenbalu i podjeli poklona za svoje drugare.

Vrtić „Vrapčić“

Dani dječije radosti u vrtiću „Vrapćić“ obilježeni su predstavom „Snjegović traži prijatelje“, Novogodišnjim balom, maskenbalom te su na kraju presretni mališani dobili paketiće.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti