Dani dječije radosti: Radost, smijeh i nezaboravni trenuci u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“ I dio

✨ Dolazak Nove godine uvijek nosi sa sobom posebnu magiju, ali u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“, radost i smijeh dobijaju poseban ton uoči Dana dječije radosti. To je vrijeme kada se na licu svakog mališana rađa osmijeh, kada srce zaigra od radosti, a cijelo dijete odiše srećom i zadovoljstvom. Dan dječije radosti postaje prilika za nezaboravne doživljaje, druženje, i naravno, darivanje.

🎉 U svim vrtićima JU “Djeca Sarajeva”, ovo posebno vrijeme obilježeno je raznovrsnim aktivnostima koje su priredili odgajatelji, a koje ostavljaju neizbrisive uspomene, šireći radost među najmlađima.

🎁 Neka ova Nova godina bude popločana osmjesima i nezaboravnim trenucima, ispunjavajući djetinjstvo svakog mališana s radošću, igrom i čarolijom.

💕  S posebnom toplinom, želimo da djeca odrastaju s ljubavlju, radošću i saznanjem, te da svaki trenutak bude ispunjen čudima i otkrićima za svu djecu JU „Djeca Sarajeva“.

🎄 Sretna Nova 2024. godina!

Vrtići: „Skenderija“, „Srećica“,  „Šareni voz“

Vrtić „Skenderija“

Dan dječije radosti u vrtiću „Skenderija“ obilježen je krasnom predstavom pod nazivom „Novogodišnja priča“. Tom prilikom djeci je priređen nezaboravan doživljaj, druženje sa Djed Mrazom!
Dječica su uživala u predstavi, pjesmi i plesu sa svojim drugarima i učiteljicama!

Vrtić „Srećica“

Dan dječije radosti u vrtiću „Srećica“ obilježen je predstavom u izvedbi odgajatelja. Cilj je bio razvijati kod djece ljubav za scenski nastup,razvijanje radosti kod djece, koncentracije i pažnje. Da je predstava bila zanimljiva, može se vidjeti po fotografija, na kojim djeca  pažljivo prate i interaktivno učestvuju.

Vrtić „Šareni voz“

Dan dječije radosti, u vrtiću „Šareni voz“ ove godine je obilježen predstavom „Vještica Vini slavi rođendan i Novu godinu“. Predstavu su za djecu pripremile i izvele učiteljice vrtića, a u dogovoru sa roditeljima za djecu su pripremljeni i kolektivni pokloni, igračke koje će djeca koristiti u vrtiću.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti