Novogodišnja čestitka iz vrtića “Ilijaš”

✨ Dani dječije radosti u vrtiću ostavlju trajne uspomene, šireći radost i sreću među najmlađima

✨ Neka svjetlost dječjih osmijeha bude vodilja kroz Novu  2024.  godinu ovu, ispunjavajući svaki dan entuzijazmom.

✨ U vrtiću “Ilijaš” zadnja sedmica je obilježena kao sedmica sreće, darivanja, druženja sa svim uzrastima, kulture gledanja predstava, kino i pozorišnih, a sve na temu, prijateljstva, ljubavi prema svom vrtiću i domu kojeg na sreću svi imamo.

🎉 Uz prigodno obilježavanje blagdana Božića, počeli smo sedmicu s zadovoljstvom darivanja te posjete KSC Ilijaš gdje su djeca uživala u crtanom filmu o drugarstvu . Ovom prilikom se zahvaljujemo Kino Ilijaš na zastupljenom samostalnom terminu.

🎉 Srijeda je ostavljena za omiljeni maskenbal svih uzrasta, a i djeca su međusobno darivala jedni druge uz pomoć roditelja, određenim poklonima drugarstva i na taj način kod djece smo budili saznanja da se isplati biti dobar drug.

🎉 Četvratk uz modifikovanu predstavu “Ježeva kućica” u izvedbi odgajatelja djeca su shvatila da dom i prijatelje treba čuvati te posticali smo i kod djece kulturne oblike ponašanja pri gledanju predstava i programa za djecu.

🎉 Da u 2024. godini čuvamo ono šta imamo i da okrećemo lica prema dobrim momentima  života i osobinama ljudi, a okrećemo leđa lošim životnim događanjima kao i oblicima ponašanja, poruka je djece i uposlenih iz vrtića Ilijaš. Raširimo ruke 2024. i uzmimo od nje samo najbolje, poručila je Sanja Fejzić, odgovorna odgajateljica vrtića “Ilijaš”.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti