Čarolija prijateljstva: Interaktivna predstava “Dva Snjegovića i Zeko” za najmlađu djecu vrtića “Vjeverica”

☃️ U svijetu brzog tempa i digitalne zabave, interaktivne pozorišne predstave za najmlađe, poput “Dva Snjegovića i Zeko”, postaju ključni izvor radosti i pouka. Kroz ovu čarobnu predstavu, djeca razvijaju važne životne vještine poput međusobne podrške, razumijevanja te istražuju čaroliju pjesme, plesa i interakcije. Ova šarmantna priča ne samo da nudi smijeh i sreću, već potiče maštovitost i ljubav prema pozorištu.

💕 U srcu zimske čarolije, naša predstava “Dva Snjegovića i Zeko” s glumicama, učiteljicama iz mlađih odgojnih grupa Dinom, Ilmom i Vildanom, donijela je radost i smijeh djeci u mlađim odgojnim grupama uzrasta 1-2 godine i 2-3 godine života.

☃️ Glavni junaci, veseli Snjegovići i nestašni Zeko, vodili su nas kroz čarobni svijet igre i prijateljstva.

🐇 Sve počinje kada Snjegovići, Janko i Ana, ožive nakon magične noći i upuste se u uzbudljivu avanturu. U njihovom svijetu, svaka pahulja je razlog za radost, a igra Snješka sastavni je dio njihovog djetinjstva.

🎄 U šumi blizu, tu je i nestašni Zeko, koji želi biti dio njihove zabave. Uz šarmantne poteze i smiješne scenske trenutke, Snjegovići otkrivaju da je prijateljstvo najvažnije blago.

❄️ Predstava se izvrsno uklopila u duh zimske sezone, prenoseći toplinu i radost na najmlađe Vjeverice. Kroz pjesmu, ples i interakciju s djecom, “Dva Snjegovića i Zeko” pružili su im nezaboravan doživljaj. Ova šarmantna priča o prijateljstvu, radosti i zimskom čaroliji ostavila je veliki osmijeh na licima djece, istakla je Minela Hindija, odgajateljica iz vrtića “Vjeverica”.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti