Šuma i divlje životinje: Lovci iz Udruženja Ilidža održali edukativnu posjetu djeci vrtića “Lužani”

🐻 Uzbudljiva atmosfera ispunila je prostor vrtića “Lužani” prilikom nedavne posjete članova Lovačkog Udruženja Ilidža.

🐺 Djeca su sa znatiželjom dočekala lovce, koji su im donijeli nezaboravno iskustvo upoznavanja s divljim životinjama i njihovim životnim okolišem. Kroz interaktivne priče, edukativne igre i fascinantne prikaze divljih životinja, lovci su ne samo podstakli ljubav prema prirodi kod najmlađih, već su im pružili vrijedne informacije o očuvanju okoliša i važnosti očuvanja divljih životinja.

🦊 Ova inicijativa je ne samo proširila horizonte djece, već i potaknula svijest o važnosti očuvanja prirode, stvarajući temelje za buduće generacije koje će s poštovanjem čuvati našu divljinu.

🐰 U okviru teme “Šumske životinje” pozvali smo u goste Lovačko Udruženje Ilidža. Mališani su bili veoma zainteresovani za priče i prezentacije lovaca, kojima se ovom prilikom zahvaljujem, istakla je Senada Hasagić Ledina, odgovorna odgajateljica vrtića “Lužani”.

🐾 Pogledajte više na linku:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid023mbNWeAh9Xqpu7BKVdp9zTXpWjopY7cGCfESWx4HFoTXMGDkhaTZU68qY3zw26Ugl&id=100066388945172&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti