Zajedno za sreću: Humanitarni bazar ”Djeca za djecu Palestine”

👩🏻‍🦰🎁👲🏻 Humanirarni bazar, događaj gdje se radost dijeljenja spaja s empatijom izrađenom  dječjim rukama! Humanitarni bazar “Djeca za djecu Palestine” ističe ne samo kreativnost i talent djece već i razvoj empatije kroz njihov nesebičan trud. Mladi umovi, zajedno sa svojim roditeljima, stvarali su didaktičke igračke, ukusne poslastice i predivan nakit s ciljem pomoći djeci Palestine 🇵🇸. Ovaj bazar nije samo prilika za kupovinu jedinstvenih proizvoda, već je i izraz ljubavi, solidarnosti i nade za bolje sutra i doprinos stvaranju svjetlije budućnosti za djecu Palestine 🇵🇸!

💞Prikupljena sredstva bit će uplaćena na račun Pomozi.ba. za djecu Palestine 🇵🇸.

Vrtići: “Umihana Čuvidina”, “Zeko”, “Aneks”

💞Vrtić “Umihana Čivudina” je u saradnji s roditeljima, djecom i odgajateljima vrtića “Zeko” napravio humanitarni bazar, pod nazivom “Od djece za djecu Palestine ” 🇧🇦👩🏻‍🦰🎁👲🏻🇵🇸.

💞Roditelji i djeca su napravili raznovrsne poslastice, didaktičke igračke i nakit za djecu, a prodavalo se na humanitarnom bazaru.

💞Humanitarni bazar su posjetili i gosti iz Općine Novi Grad Sarajevo.

💞Prikupljena sredstva u iznosu od 1.037,- KM su uplaćena na račun Pomozi.ba. za djecu Palestine 🇵🇸.

💞Zahvaljujemo se svim učesnicima u ovoj humanoj akciji, istakla je Amela Bašić, odgovorna odgajateljica vrtića “Umihana Čuvidina”.

💞Vrtić “Aneks” je u saradnji s roditeljima i djecom  napravio humanitarni bazar, pod nazivom “Mali vrtić velikog srca ” 🇧🇦👩🏻‍🦰🎁👲🏻🇵🇸.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti