Općinski nivo 24. Revije kulturno-umjetničkog stvaralaštva djece iz predškolskih ustanova i ustanova za specijalni odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo za školsku 2021/2022. godinu za Obavezni program za djecu u godini pred polazak u školu

OPĆINSKI NIVO 24. REVIJE KULTURNO- UMJETNIČKOG STVARALAŠTVA DJECE IZ PREDŠKOLSKIH USTANOVA I USTANOVA ZA SPECIJALNI ODGOJ I OBRAZOVANJE KANTONA SARAJEVO ZA ŠKOLSKU 2021.- 2022. GODINU  ZA OBAVEZNI PROGRAM ZA DJECU U GODINI PRED POLAZAK U ŠKOLU  JE ODRŽAN DANA  19.04.2022. GODINE S POČETKOM U 10,00 H (UTORAK) U DVORIŠTU VRTIĆA „ŽIŠ“, JU „DJECA SARAJEVA“, SARAJEVO (ULICA SAFETA ZAJKE BR.6.).-SARAJEVO.

DJECA SU ŽELJNO OČEKIVALA MANIFESTACIJU NA KOJOJ SU UZ RADOST I  DRUŽENJE  SA SVOJIM VRŠNJACIMA, ODGAJATELJICAMA, RODITELJIMA PREZENTIRALA  RAZLIČITE MUZIČKE NUMERE PREMA PROPOZICIJAMA / PLES, RECITAL, VOKALNA MUZIKA, IGROKAZ…). IAKO SU BORAVILI JEDANPUT SEDMIČNO PO DVA SATA U OBAVEZNOM PROGRAMU, NJIHOVI TALENTI I ŽELJA DA ISKAŽU ŠTA SU SVE NAUČILI I UVJEŽBALI SA SVOJIM ODGAJATELJICAMA U PROSTORIMA VRTIĆA I ŠKOLAMA GDJE SE PROVODI PROGRAM DOČARAT ĆE VAM FOTOGRAFIJE KOJE SE NALAZE U GALERIJI.

U PROGRAMU KOJI JE DIO PRILOGA  UVRŠTENE SU: NAZIV VRTIĆA/ŠKOLE, OBLAST KOJU SU DJECA IZVELA, NAZIV TAČKE, ODGAJATELJI KOJI SU PRIPREMILI SA DJECOM NUMERU I BROJ UČESNIKA- DJECE, SA UKUPNO 11 PREDSTAVLJENIH TAČAKA SA DANAŠNJE MANIFESTACIJE POD POKROVITELJSTVOM MINISTARSTVA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE KANTONA SARAJEVO.

Program:

https://djecasarajeva.edu.ba/wp-content/uploads/2022/04/OBAVEZNI-PROGRAM-REVIJA-KUS-2021-2022-GODINA_.pdf

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti