Kreativna frizura: Avantura u frizerskom salonu, vrtić “Vjeverica”

👭🏻 Posjeta vrtića frizeru može biti jedno od najuzbudljivijih iskustava za djecu.

💇🏻‍♀️ Kroz tu avanturu, neka djeca ne samo da doživljavaju prvo susretanje s frizerskim salonima, već i uče važnost brige o svom izgledu i higijeni, kao i o frizeru i njegovom poslu.

💇🏻 Danas su drugari iz dvije odgojne grupe u 5. godini života iz vrtića 🐿️ “Vjeverica” sa svojim učiteljicama, posjetili jedan od najboljih salona u našem gradu, “Berber” by Irfan Tepić.

👪 Suradnja roditelja i ustanove nam je uvijek na prvom mjestu, a to smo i dokazali mnšstvo puta.

✨  Dok su ulazili u salon, djeca su bila puna znatiželje i uzbuđenja. Sjedeći u udobnim stolicama, okruženi svijetlim bojama i mirisima šampona, osjećali su se kao pravi odrasli i uživali u predstavi 🎩 madžionicara Almira.  S njim su izvodili razne trikove, a potom su im se u druženju pridružile i omiljene maskote Miki i Mini.

✂️  Frizeri obično pristupaju djeci s puno strpljenja i pažnje, pomažući im da se osjećaju ugodno i sigurno. A tako je i danas bilo s našim domaćinima koji su djeci učinili veliku čast te njihovu kosu obojili najljepšim bojama. Gledajući svoj odraz u ogledalu kako se transformira, osjećaju se ponosno i sretno.

👧🏼👦🏻 Posjeta vrtića frizeru također nam je pružila priliku za učenje. Djeca su postavljala pitanja frizeru o njihovom poslu i alatima koje koriste, stvarajući priliku za razvoj radoznalosti i komunikacijskih vještina.

👭🏻 Na kraju, kada se djeca vratila u vrtić s novom frizurom, osjećaju se kao prave zvijezde. Njihovi osmijesi svjedoče o sreći i samopouzdanju koje dolazi s osjećajem svježine i promjene. Posjeta vrtića frizeru može biti više od običnog rezanja kose – to je prilika za učenje, zabavu i stvaranje lijepih uspomena, istakla je Minela Hindija, odgajateljica iz vrtića 🐿️ “Vjeverica”.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti