Dani dječije radosti: Radost, smijeh i nezaboravni trenuci u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“ VI dio

✨ Dolazak Nove godine uvijek nosi sa sobom posebnu magiju, ali u vrtićima JU „Djeca Sarajeva“, radost i smijeh dobijaju poseban ton uoči Dana dječije radosti. To je vrijeme kada se na licu svakog mališana rađa osmijeh, kada srce zaigra od radosti, a cijelo dijete odiše srećom i zadovoljstvom. Dan dječije radosti postaje prilika za nezaboravne doživljaje, druženje, i naravno, darivanje.

🎉 U svim vrtićima JU “Djeca Sarajeva”, ovo posebno vrijeme obilježeno je raznovrsnim aktivnostima koje su priredili odgajatelji, a koje ostavljaju neizbrisive uspomene, šireći radost među najmlađima.

🎁 Neka ova Nova godina bude popločana osmjesima i nezaboravnim trenucima, ispunjavajući djetinjstvo svakog mališana s radošću, igrom i čarolijom.

💕  S posebnom toplinom, želimo da djeca odrastaju s ljubavlju, radošću i saznanjem, te da svaki trenutak bude ispunjen čudima i otkrićima za svu djecu JU „Djeca Sarajeva“.

🎄 Sretna Nova 2024. godina!

Vrtići: „Dunje”, „Pčelica“, „Dječiji grad“

Vrtić „Dunje“

Povodom „Dana dječije radosti“ u vrtiću  „Dunje“ za sve odgojne grupe održana je predstava „Pepeljuga“.

Predstavu su kao iznenađenje za djecu pripremili odgajatelji i osoblje vrtića. Predstava je izazvala veliku radost i uzbudenje kod djece.

Na kraju je došao Djed Mraz koji se slikao s djecom i podjelio im novogodišnje paketiće.

✨  Vrtić „Pčelica“

Povodom obilježavanja Dana dječije radosti u vrtiću „Pčelica“ odgajateljice su pripremile predstavu „Mala snježna priča“, mališani su uživali u predstavi, pjesmama, plesu i druženju s Dada Mrazom.

✨ Vrtić „Dječiji grad“

Povodom „Dana dječije radosti“ u vrtiću „Dječiji grad“ učiteljice i osoblje pripremile su iznenadjenje za djecu Novogodišnjom predstavom “Patuljci iz zaboravljene zemlje” .

Posebno iznenadjenje bio je Deda Mraz koji je dijelio poklone za djecu.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti