🍂Jesenja radionica, vrtić „Dječiji Grad“

Jesenja radionica s roditeljima u vrtiću predstavlja jedinstvenu priliku za zajedničko stvaranje i učenje kroz raznolike aktivnosti. U ugodnom okruženju vrtića, roditelji i mališani zajedno istražuju čari jeseni kroz različite kreativne i edukativne zadatke.

Jesenja radionica nije samo prilika za kreativnost i učenje, već i za jačanje saradnje roditelja i odgajatelja kako bi zajedničkim naporima stvarali inspirativno okruženje za optimalan rast i razvoj svakog djeteta.

U vrtiću „Dječiji grad“ dana, 8. novembra 2023. godine učiteljice Emana Korjenić i Alma Delija organizirale su „Jesenju radionicu“ s roditeljim i djecom u 5. godini života.

💫Nakon što smo obogatili dječija saznanja o jeseni, jesenjim plodovima, koje smo vrijedno sakupljali, odlučili smo da iste iskoristimo za našu radionicu.  Mališani su zajedno s roditeljima prezentovali čarobne ideje, koristeći lišće, grah, razne sjemenke, šišarike kao i koštunjave plodove.
Hvala divnim roditeljima na saradnji, koji su obogatili naš jesenji kutak svojim idejama, istakla je Alma Delija, odgajateljica iz vrtića „Dječiji Grad“.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti