“Domovina se voli, slika i čuva” radionica u vrtiću “Ilijaš”

“Domovina se voli, slika i čuva”, naziv je druge kreativne radionce za djecu i roditelje koja je održana dana, 22. februara u vrtiću “Ilijaš” u povodu predstojećeg praznika Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Roditelji su imali priliku uživati u svečanosti putem koje su djeca pokazala šta su to sve naučili sa svojim vrijednim odgajateljicama Sanelom Džafić i Sanjom Fejzić.
Poslije kolaž programa: plesa, recitala, pjesmama uz pratnju instrumenata, roditelji su zajedno sa djecom dali svoj doprinos u kreativnom uređenju vrtića.

“Roditelje smo na kratko vratili u djetinstvo, ali smo ojačali i partnerske odnose, što je i bio cilj ove kreativne radionice. Sada nam cijeli vrtić odiše žutim i plavim nijansama i spremni smo za realizaciju Centralne svečanosti u povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, koja će se održati dana, 23. februara 2023. godine u 16 sati, te koristim ovu priliku da pozovem roditelje kako bi svečanost uveličali svojim prisustvom, kazala je odgovorna odgajateljica Sanja Fejzić.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti