“Dobro nam došli!” III dio

Polazak u vrtić je jedan od najvažnijih događaja u djetetovom životu, te mu je potrebno pomoći da što bezbolnije prebrodi odvajanje od roditelja i privikne se na novu sredinu i osobe. 
U vrtićima JU “Djeca Sarajeva” realizirane su svečanosti i radionice pod nazivom “Dobro nam došli!” sa željom da adaptacija novoprimljene djece što brže prođe, te da im boravak u vrtiću bude pun veselih i sretnih  trenutaka.
Djeca i odgajatelji su poželjeli sretan početak novoupisanoj djeci, uz želju da u vrtiću uživaju i dožive pregršt lijepih trenutaka, steknu prijatelje, usvoje znanja i vještine koje će im biti potrebne za dalji rast i razvoj.

Vrtić “Ribica”

U dvorištu vrtića “Ribica” realizirana je svečanost za djecu i roditelje pod nazivom “Dobro došli maleni”.  Djeca iz starijih odgojnih grupa su  putem edukativnog kolaž programa zaželjela sretan početak novoupisanim drugarima, uz želju da budu sretni i steknu mnoga znanja, vješine i divna iskustva u vrtiću.

Vrtić Srećica”

U dvorištu vrtića “Srećica” organizirano je druženje djece, roditelja i odajatelja uz pjesmu, igru i puštanje balona u znak dobrodošlice novoupisanim drugarima, a i drugarima koji su već duže u vrtiću. Svima su zaželjeli sretan početak, puno prijateljstva, igre i sticanja novih znanja, zajedno sa učiteljicama.

Vrtić “Vjeverica”

U dvorištu vrtića “Vjeverica” održana je svečanost  za djecu i roditelje pod nazivom “Dobro došli maleni” u znak dobrodošlice novoprimljenim mališanima. Djeca iz starijih odgojnih grupa su se predstavili novim drugarima sa interesantnim kolaž programom. Nakon toga u dvorištu su nastavili da se druže sa djecom i roditeljima i uživaju u zajedničkim kreativnim aktivnostima.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti