Zajedno smo jači: Mališani iz vrtića “Lastavica” obilježili Svjetski dan osoba s Down sindromom

💞  21.mart – Svjetski dan osoba s Down sindromom je prilika da se istakne važnost razumijevanja, podrške i inkluzije u našim zajednicama.

💞 Posjeta JU Centru Vladimir Nazor i druženje mališana  ima za cilj da se od najranijeg uzrasta razvija svijest kod djece o prihvatanju različitosti, grade empatične odnose među djecom i poticatu  da budu podrška svim svojim drugarima.

💞  U povodu Svjetskog dana osoba s Down sindromom, mališani iz vrtića “Lastavica” sa oduševljenjem su posjetili svoje drugare iz JU Centra Vladimir Nazor. Druženje je bilo ispunjeno veseljem i ljubavlju, a mališani su se međusobno upoznavali kroz igru i smijeh.

💞  Družili su se i igrali raznih sportskih igra. Upoznali su nove prijatelje i s posebnim oduševljenjem razmijenili poklone, šarene čarapice i slatkiše, istakla je Venesa Selak, odgovorna odgajateljica vrtića “Lastavica”.

💞   Ova divna interakcija između djece pokazuje važnost prihvatanja i ljubavi u zajednici. “Što više ljubavi i prihvatanja, to je ljepši i bolji svijet!”.

 

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti