👩🏻‍🦰❤️🐺Lutkarska predstava “Crvenkapica i vuk”, vrtić “Višnjik”

Lutkarska predstava kroz magični svijet lutaka najmlađoj publici pruža uzbudljivu i poučnu avanturu i priliku i da se klasična priča doživi na jedinstven i interaktivan način.

Predstava “Crvenkapica i vuk” oživljava omiljene likove iz priče i prenosi vrijedne životne pouke. Kroz lik Crvenkapice, djeca uče o hrabrosti, poslušnosti i opasnostima nepažljivosti, dok lik vuka podsjeća na opasnosti u nepoznatim situacijama.

U vrtiću “Višnjik” upriličena je lutkarska prestava “Crvenkapica i vuk” koja potiče razvoj empatije kod djece, omogućavajući im povezivanje s likovima na emocionalnoj razini.

💫 Lutke su potakle djecu da interaktivno sudjeluju u priči, postavljaju pitanja i izražavaju svoje osjećaje. Ovo interaktivno iskustvo razvija moralne vrijednosti koje će djeca nositi kroz cijeli život.

Važno je još naglasiti da su djeca  s oduševljenjem birala način “plaćanja” karata za predstavu – neki su odabrali poljubac, drugi su iskazali svoju radost zagrljajem, dok su neki pokazali svoju podršku davanjem petice lutku, istakla je Andrea Košar, odgajateljica iz vrtića “Višnjik”.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti