Čestitke povodom 25. oktobra – Dana JU “Djeca Sarajeva” III dio

Povodom obilježavanja 25. oktobra – Dana JU “Djeca Sarajeva”, Sarajevo, organiziran je prigodan program u svim vrtićima, koji egzistiraju u okviru ustanove, ukupno njih 38, raspoređnih u osam općina Kantona Sarajevo.

Djeca su na maštovit i kreativan način uveličala ovaj značajan dan i čestitata 77. rođendan svim vrtićima.

Poručili su da vole vrtić, svoj drugi dom, koji im pruža mogućnost za igru i druženje sa prijateljima,
u kojem stiču nova znanja i vješine, u kojem uče da budu mudri i donose ispravne odluke, da je to mjesto gdje su sretni, sigurni i zadovoljni.

Vrtići: “Aprilski cvjetovi”, “Pčelica”, “Višnjik”

Vrtić “Aprilski cvjetovi

Povodom Dana JU “Djeca Sarajeva” u vrtiću “Aprilski cvjetovidjeca su sa velikim interesovanjem učestvovala u realizirali aktivnosti pod nazivom Moj vrtić”, kojom prilikom su pokazala izuzetnu maštovitost i kreativnost izražavanja. Organizirali su humanitarni prodajni bazar za djecu oboljelu od raka.

Vrtić “Pčelica”

Povodom Dana JU “Djeca Sarajeva” u vrtiću “Pčelica” realizirana je kreativnu radionicu pod nazivom Sretan rođendan JU “Djeca Sarajeva”, kojom prilikom su djeca uživala, te poželila sretan rođendan  vrtiću.

Vrtić “Višnjik”

Povodom Dana JU “Djeca Sarajeva” u vrtiću “Višnjik” realizirali su kreativnu radionicu pod nazivom ”Sretan rođendan našem vrtiću”, kojom prilikom su djeca pokazala kreativnost izražavanja putem art radionice, te  od srca poželila sretan rođendan vrtiću.

Podijeli na socijalnim mrežama

Facebook
LinkedIn
Twitter
Povezane vijesti